home
  home
  home
  home
  home
  home
  home
  home
  home
  home
 
 
despre scoala
 

AUTO DORINA

    Şcoala de şoferi  AUTO DORINA a luat fiinţă în anul 2003 sub îndrumarea d-nei DORINA LUCA, care la acea dată avea o experienţă de 17 ani în domeniu.

    Şcoala de şoferi  AUTO DORINA pregăteşte conducători auto pentru categoriile : A, B, B1, C, CE, D. Cursurile se ţin atât  în limba română cât şi în limba maghiară.

    Sediul şcolii situat în zona centrală a oraşului ne-a adus o clientelă selectă de care suntem foarte mândri şi care ne face o bună reclamă pe şoselele ţării.
dorina
    Şcoala dispune de sediu propriu, o clădire (parter şi etaj) unde se găsesc trei săli de pregătire teoretice dotate cu aer condiţionat şi materiale didactice corespunzătoare procesului de învăţământ. De asemenea şcoala are şi un laborator de testare psihologică.


    Şcoala pune la dispoziţia cursanţilor un program de rezolvare a chestionarelor, flexibil, aceştia putând veni la şcoală de luni pana vineri de la ora 09:00 - 17:00, fiind asistaţi în permanenţă de profesori care le pot furniza informaţiile de care au nevoie.

    În cadrul şcolii  AUTO DORINA îşi desfăşoară activitatea 25 de instructori, profesori de legislaţie rutieră şi mecanică , care dau dovadă de profesionalism, siguranţă, corectitudine, respect şi calm faţă de cursanţi.    Şcoala este dotată cu o gamă diversificată de mărci de autovehicule ceea ce face ca fiecare cursant să poată opta pentru marca pe care doreşte să o conducă. Astfel şcoala deţine în  parcul auto:
-    pentru categ. A : 1 motocicleta Suzuki SV 650S
-    pentru categ. B : Peugeot 307, Wolkswagen Golf 5,
     Wolkswagen Passat, Opel Astra,  Ford Fiesta, Skoda Fabia, Mercedes, Dacia Logan, Renault.
-    pentru categ. B1 : Aixam
-    pentru categ. C, CE : camion Iveco, doua camioane Man
-    pentru categ. D : autobus Man 
home oferta scolii despre scoala instructori promotii acte necesare contact